Bilar

Mini paceman: granska

Mini Paceman är den coupe versionen av Mini Countryman. Den har samma hjulbas och denna nisch fordon förväntas göra bra bland yngre förare.

Vilka är fördelarna med den nya Mini-Paceman över den normala Mini Halvkombi? Rymden är en av de första saker som du märker när du ser denna nya modell. Paceman är praktiskt men förlorar inte något i sitt utseende som design är stilfullt och elegant.

Den nya bilen har så mycket utrymme som en landsman även om det sitter lite lägre till marken. Som någonsin BMW erbjuder ett brett utbud av motorer och specifikationer som börjar med posten nivå Cooper och går upp till John Cooper Works modellen.

Hantering är inte lika bra som Halvkombi men om du använder sport-läget kan du få en bättre prestanda ur bilen. Inne i kabinen finns det massor av utrymme för sådan en liten bil och ben och utrymme är mycket imponerande. Detta är särskilt så i baksätet där sätena är lite lägre än framsidan och kära. Detta ger ett bättre huvud utrymme för längre passagerare.

BMW räknar med att Paceman är den näst mest praktiska Mini modellen kommer bara något bakom landsman. Med sätena viks får du 1.080 liter bagageutrymme och detta är bara 90 liter mindre än dess stabila mate. Boot öppnas uppåt ger maximalt utrymme för lastning.

Bakre säte tillgång äventyras något av det faktum att detta är en tredörrars modell och bilen kommer endast bära högst fyra personer. Paceman är inte billigt men jämfört med Range Rover Evoque, dess främsta konkurrent är det runt halva priset.

Bilismen tidskrifter satsar att inköp av Paceman kommer att styras av känslor så mycket som känslighet. Detta kan vara sant men på kreditsidan, Mini har alltid och kommer att fortsätta att ha starka återförsäljning värden.

Varumärket Mini är väl älskad och många människor kommer alltid vill ha en Mini som bilen val. BMW översvämma inte marknaden med nya modeller och det finns en begränsad mängd av den Paceman som byggs så att detta också kommer för att göra bilen mer önskvärt. Det bästa värdet för bränsleekonomi och prestanda är Cooper SD som returnerar 57,6 mpg och kommer att gå från 0 till 62 mph på 9,2 sekunder.

Varumärket Mini är väl älskad och Mini ägare är fanatiska om att hålla sina bilar i spetsen toppskick. Köpa en uppsättning bilmattor för Mini Paceman ska hjälpa till att hålla bilen ren och att göra resor mycket mer bekväm.

Många nya fordon säljs inte med golvmattor, och är oftast en dyr tillägg som säljs av leverantören. När det gäller att sälja på Mini, original eller åtminstone skräddarsy, förväntas dock skräddarsydda gjorde bilmattor av köparen.