Bilar

Tre kreativa kampanjer för begagnade bilhandlare

Begagnade bilhandlare är kända för mellanstationer några kreativa och ibland ganska upprörande reklamkampanjer att trumma upp nya affärer och övergripande buzz i området. Från galna reklamfilmer att utarbeta stunts och kampanjer, behöver bilhandlare verkligen tänka utanför lådan, i form av reklam, för att få uppmärksamhet bland havet av andra bilhandlare alla säljer en liknande produkt. Här är några populära och fantasifulla kampanjer används bil återförsäljare är kända för att ha dragit nytta av i förflutnan.

Last Man Standing

Denna särskilda kampanj har vunnit ryktbarhet tack vare dess införande i fiktiva filmer och TV, men det har faktiskt använts i verkliga livet. Den grundläggande förutsättningen är en uthållighet-liknande tävling där människor måste vara den "sista stående," på ett sätt eller annat - ungefär som musikaliska stolar. De vanligaste av exempel skulle vara där en grupp av tävlande måste hålla sin hand på en bil hela tiden. Den sista som att hålla sin hand på fordonet är vinnare och vanligtvis blir att hålla fordonet!

Sport med

Detta är en stor marknadsföring för begagnade Bilhandlare i städer som har en professionell, eller ens college, lagsporter. Precis som den intetsägande, nr-high-stakes kusinen Sportspel, kan tävlingen själv innehålla en mängd olika spel-relaterade inställningar. Till exempel erbjuds en återförsäljare ett gratis fordon varje gång hemstad laget sprang öppning avspark tillbaka för en touchdown eller om den lokala basketlagen gjorde över 150 poäng. Dessa tävlingar är beroende av överflödet av sportfantaster i området, men de är ofta fast grad så att resultatet är sällsynt och återförsäljare är inte ofta kvar ger bort en gratis fordon. Men när det händer, generalagenten kan bygga bort spänningen runt lagsporter.

Talangjakt

Tack till populariteten av verkligheten sång tävlingar såsom American Idol vinner talang tävlingar ännu mer i popularitet. Och om sång tävlingar är det mest uppenbara, denna händelse kan även vara en allmän talangjakt som accepterar alla typer av rättsakter, som jonglörer, komiker och dansare. Händelsen är ofta värd på generalagenten själv, och det kan ta hjälp av en lokal radiostation och använda lokala kändisar som domare.

Dessa är bara tre av de mest populära kampanjer alternativ för begagnade bilhandlare - men möjligheterna är verkligen oändliga. Och även ett gratis fordon är grand prize, andra gåvor och utmärkelser kan ges ut för mindre saker, som en gratis biltvätt eller fordonets service.

Det huvudsakliga målet med dessa händelser är att öka medvetenheten om ditt varumärke och generalagenten samtidigt som det lokala samhället med några roliga underhållning. Och glöm inte att en lycklig person får ett gratis fordon!