Bilar

Besvara frågorna 6 innan du besöker bilhandlare

När du förbereder att besöka bilhandlare jakt på ditt nästa köp, först söka reda på svaren på följande frågor. Innan din exchange kan du undvika pinsamheter och hinder.

1. Vad är din kredit värdering?

Att veta vilken form din kredithistoria är i kommer att avgöra huruvida köper ett fordon är även ett alternativ för dig. Du kan beställa en aktuell online rapport från en av landets många stora rapportering byråer. En ogynnsam poäng är inte en automatisk förnekelse, men du kommer förmodligen att behöva betala mer pengar. Att vara beväpnad med denna information är ett stort steg i förhandlingarna om de transaktioner som kommer att följa.

2. Vad är en överkomlig prisklass för dig?

Para ihop dina inkomster med din kredit värdering, kan du bestämma hur mycket pengar du kan spendera. Detta kommer att begränsa dina val av en önskad bil och hur du kan finansiera det. Internet, bil tidningar och lokala tidningar är utmärkta resurser för att bedöma vilka bilar passar in i din budget.

3. vilken typ av fordon är du intresserad?

Ett informerat säljaren kan enkelt matcha en köpare med sin perfekt bil. Men kommer att det gå mycket smidigare om du redan listat ut vilka bilar du vill och har råd. Tycker om huruvida eller inte detta kommer att vara ditt primära fordon och vad du kommer att använda det för.

4. Vad är din måste bekvämligheter?

Bil återförsäljare har normalt ett stort antal bilar att visa dig, särskilt om de har några platser. De kan visa olika modeller, färger och funktioner. Vara beredda att förklara för dem vilka funktioner som du inte kan vara utan. Avgöra om bekvämligheter som tredje raden sittplatser, ett stöldskydd larmsystem, en taklucka, GPS eller en DVD-spelare är absoluta nödvändigheter för ditt köp. Detta kommer att eliminera vissa alternativ snabbt. Du sparar tid och energi för båda parter.

5. är du beredd att ta en provtur?

Det bästa sättet att få en känsla för din nästa bil är att få i och ta en provtur. De flesta bilhandlare kräver en bild I.D. innan en provkörning. Sedan kommer att säljaren rida längs som du tar en kort biltur på närmaste väg.

6. kommer du att göra ett köp idag?

Bilhandlare tvekar inte om att gå direkt för försäljning. Det är vad de är i branschen för att göra. Om du visar ett stort intresse för ett fordon, kommer deras nästa steg vara att diskutera prissättning och finansiering termer.

Att köpa en bil är ett stort åtagande. Den innehåller viktiga beslut och avtal. Kompromisser kan behöva göras för att komma fram till ett resultat som gynnar alla. Väga dina alternativ noggrant innan du skriver på den streckade linjen.