Bilar

Begagnade bilar till salu och din slimmad ner budgeten

Så du har beslutat att pare ner dina månatliga utgifter. Du har blivit av med förstklassiga kabelkanaler, installerade automatiska ljus växla dimmers, och beslöt att laga mat hemma. En bekostnad whittler bör du också överväga är en begagnad bil. Begagnade bilar till salu finns i överflöd, och en av dem är bara väntar på att rädda dig från självförvållad frisyrer.

Första, månatliga anteckningar för nya bilar är högre än de för begagnade bilar. Till salu i nästan varje stad och stad finns en tidigare ägd bil, med dess motsvarande månatliga anteckning, för att passa bil utgiftsraden i någon budget. Dessutom har används mest bilhandlare sin egen ekonomiavdelning, vilket sparar du tid och energi som krävs för att erhålla finansiering på annat håll.

Välja ett pre-ägda fordon också sparar du pengar på bilförsäkring. Ironiskt nog är ett fordon som har varit runt kvarteret ett par gånger värt mer för dig, i termer av dollar sparade, men mindre till försäkringsbolaget. Låt försäkringsbolaget tror vad de kommer medan du skratta hela vägen till banken med alla pengar du sparar på Premier och självrisker.

Ytterligare, när du ser orden begagnade bilar till salu, din hjärna bör omedelbart läsa detta som bilar till salu som kostar mindre att reparera. Ny teknik är kostsamt. De fixar trasiga ny teknik är dyra. Delar att reparera används och äldre fordon är oftast lättillgänglig, kontra delar för nyare fordon, som kan levereras från tillverkaren. Detta innebär ett pre-ägda fordon kommer även spara tid att komma tillbaka på fötter eller hjul.

En sak som inte är associerad med begagnade bilar till salu är avskrivning. Och det är bra för dig och din balansräkning. Går hand i hand med de nedersta rad fördelarna som lägre månatliga anteckningar och minskade försäkringskostnader är den långsammare avskrivningen av begagnade fordon. En ny bil tappar i genomsnitt cirka 20% av sitt värde när den drivs av partiet, och det fortsätter att skriva medan den månatliga Obs och försäkring kostnader förblir desamma. En ny bilköpare betalar för värde som inte finns. Köpa en begagnad bil innebär att någon annan tar den värde hit, så att en total främling att bidra till din totala finansiella wellness och fet plånbok.

De kan inte balansera din budget kan, men begagnade bilar köra din botten lina.