Bilar

Fem goda skäl att besöka begagnade bilhandlare för ditt nästa inköp

Vem älskar inte en ny bil? Lukten av inre ensam bör vara på flaska och säljs på alla de bästa butikerna. Att inte nämna det faktum att det finns inga tidigare ägare eller dold, hemlig frågor. Det verkar som en no-brainer att nya auto försäljning skulle dvärg de av secondhand försäljning varje år. Tyvärr är de inte! I själva verket säljer begagnade fordon mer än två gånger samt helt nya sådana. Hur är detta möjligt? Här är fem enkla förklaringar.

Lägre pris

Ett nytt fordon börjar förlora värdet nu du köra det av partiet. Vi vet alla att, rätt? Men vad du kanske inte vet är att det samma fordonet håller förlorar värde för de första tre till fem åren. Då har den tidigare blanka auto skjul nästan hälften av dess värde! Denna alarmerande snabb avskrivning är en av de viktigaste skälen shoppare köper från begagnade bilhandlare istället.

Förbättrad tillförlitlighet

En generation sedan eller så, den genomsnittliga secondhand auto var en ledsen syn att skåda. Inte bara var problem med rost och evakuerar systemet otroligt vanliga, men de fick också usel gas körsträcka. Den begagnade bilar av är idag olika. Enligt varje årlig konsumentrapporter undersökning av det senaste årtiondet är de mer tillförlitliga i nästan alla tänkbara sätt än begagnade bilar i går. Det innebär färre reparationer, bättre gas körsträcka och en mycket längre genomsnittlig livslängd. Så när shoppare köper från begagnade bilhandlare, betala de ofta halva priset för en bil som kunde hålla dem ett annat decennium eller mer!

Mycket säkrare

Det fanns en tid, inte så länge sedan, när begagnade bilar ansågs riskfyllt eftersom de saknade nödvändiga säkerhetsfunktioner. I jämförelse, är den begagnade bilar i dag lika säkra som nyare modeller eftersom krockkuddar, låsningsfria bromsar och andra väsentligheter betraktas nu som standard i branschen. Idag har nästan alla fordon som byggdes efter 1999 (när den federala regeringen uppdrag krockkuddar) dem.

Prisvärd räntor

Det är, visserligen sant att lån till helt nya bilar har ofta lägre räntor är skillnaden nu försumbar. I genomsnitt kan shoppare som köper från begagnade bilhandlare räkna med att betala bara $10 eller $15 mer i månaden i lånet avgifter. Och eftersom lånen är ofta mycket mindre, låntagare i allmänhet betala dem tillbaka mycket snabbare.

Lägre försäkring

Med allt annat lika, betala förare alltid mindre att försäkra ett begagnat fordon än de skulle ha en orörd version av samma modell. Storleken på den rabatt som de får vanligtvis beror på ålder används auto och dess körsträcka. I de flesta fall, dock kan betydande besparingar hade på begagnade bilar.

För alla ovan nämnda skäl är amerikaner mer än dubbelt så stor risk att köpa från begagnade bilhandlare när shopping för en "ny".