Bilar

Mitsubishi bil Service: saker du kan förvänta dig från företaget är auktoriserade återförsäljare

De två största erbjudandena av Mitsubishis auktoriserade återförsäljare förlängs garantin och vägarna bistånd.

Om du planerar att köpa en Mitsubishi fordon från en auktoriserad återförsäljare av företaget, bör du registrera för utökad garanti erbjudandet. Du kan definitivt registrera för garantin när som helst när bilens tillverkarens garanti är fortfarande på; men genom att slutföra registreringen när du köper fordonet kommer du att kunna njuta av tjänster för ett mycket lägre pris.

En förlängd garanti täcker ditt fordon 20000 km eller 1 år utöver den nya fordon garanti erbjuds av den japanska biltillverkaren. Under den här fasen kommer bilen vara lagade av företaget utan kostnad när det möter ett elektriska eller mekaniska problem.

Den största fördelen med att ha en förlängd garanti för din bil är att den kommer att se till att du inte behöver hålla oroa dig icke-budgeterade och oväntade expenditures för ditt fordon. Registrering för utökad garanti kommer också att öka bilens andrahandsvärde; Detta beror på att garantin kan lätt överföras till den nya ägarens namn.

Om eventuella mekaniska eller elektriska fel identifieras i någon del av bilen Mitsubishi av företagets auktoriserad återförsäljare, kommer att dealern ersätta eller reparera den defekta delen utan att ta ett enda öre från dig. Du behöver inte heller betala för delarna inte heller för arbete.

Företagets återförsäljare nästa mest spännande erbjudande är Vägassistans. Om du registrerar dig för Vägassistans, kommer det att givarens ansvar att rädda dig ur problem ditt fordon står inför när på vägen.

Med Vägassistans handlingar, kommer du att förses med ett avgiftsfritt telefonnummer. När bilen Mitsubishi blockeras på vägen, är det enda du behöver göra ratten som Frinummer och informera den person som plocka upp telefonen om ditt problem. Inom bara några minuter kommer du att se en företrädare för närmaste återförsäljare av det tillverkande företaget förekommer och att göra nödvändig reparation fungerar. Om kräver, gamla och defekta delar av ditt fordon kommer också att ersättas med nya.

Genom att underteckna för Vägassistans-paketet, kan du få ett utbud av tjänster för att hålla ditt fordon i perfekt form. Du kan använda Vägassistans tjänster för att bli av med batteriproblem, bränsle problem, däck problem, elektriska och mekaniska nedbrytning och så vidare. Det är inte allt; Du kan använda Vägassistans paketet även om din bil har skadats i en trafikolycka.