Bilar

En kort guide till programmet costar fordon återförsäljare

Costar fordon återförsäljare programmet är ett unikt sätt för myndigheter att köpa bilar, lastbilar och stadsjeepar för arbetsrelaterade syften. Många statliga och lokala myndigheter har dragit nytta av programmet; Om du är intresserade av att delta själv, är här hur det fungerar.

Vad det är

CoStar är en kooperativ Finnder drivs av Commonwealth of Pennsylvania. Det hjälper lokala enheter erhålla ett bredare utbud av val - samt konkurrenskraftiga priser - som annars inte kanske tillgängliga. Det skapades med passagen av Commonwealth upphandling koden för 1998. 2004 expanderat generalförsamlingen myndigheten av den institutionen av allmänna tjänster (GD) att ingå avtal att gynna staten-anslutna enheter samt lokal offentlig upphandling enheter, eller LPPUs. Enligt generaldirektoraten är tusentals företag medlemmar i programmet.

I området i närheten finns det flera olika enheter som faller under kategorin av LPPU. Till exempel, skoldistrikt och kommuner anses LPPUs, som är ideell, skattebefriad folkhälsa och läroanstalter. Brand- och ambulans företagen också kvalificera sig, liksom varje annan enhet som upphandlar varor och tjänster via offentliga medel.

Därför är det viktigt

Lokala regeringar känner av budgeten smärtan mer än någonsin, och som ett resultat, många byråer tvingas använda fordon som är föråldrad och opålitlig. CoStar fordon återförsäljare hjälpa de organ genom att erbjuda konkurrenskraftiga priser. Statliga enheter inte bara fler valmöjligheter, de också få bättre rabatter som följd.

Programmet är relativt lätt att förstå. Låt oss säga att ett företag som säljer bilar väljer att delta i programmet. Att säljaren kan sedan sälja fordon som kommer att användas av staten eller lokala myndigheter. En anställd på en byrå, i många fall, kommer att kunna använda regeringen utfärdade medel för att göra inköp. Det är mycket viktigt att Observera dock att det finns flera bestämmelser till program som skiljer sig åt i olika städer. Programmet kan erbjuda inte bara djupa rabatter, men ger också en hel del bekvämlighet.

Som ett resultat, kan statliga avdelningar uppgradera till bränslesnåla, pålitlig transport med flexibla finansieringsalternativ. Detta kommer att frigöra pengar för andra uppgifter, som administrativt arbete och arbetskraft behov. Programmet minskar även pappersarbete och byråkrati.

Företag ser också stora fördelar. De har möjlighet att sälja stora mängder av fordon och flytta inventering av sin egendom. CoStar fordon återförsäljare, som andra säljare, måste betala ränta på bilar som sitter på sina partier - ju längre de sitta där, den mer intresse som de måste betala. Dessutom, som en del av deras avtal som de får inkomster från någon reparationer eller service som behövs.

Costar fordon återförsäljare programmet är en "win-win" för både myndigheter och företag. Om du vill ha mer information, kontakta en lokal deltagare.