Bilar

Direkt från den stora skärmen: varför en bilfirma övertrumfar privat ägare försäljning

När jakten på ett nytt fordon, göra ett beeline till din närmaste bilhandlare. Ett inköp från en privat ägare är inte det ideala sättet att gå. Sanningen i utlåning, full insyn och ett odramatiskt erfarenhet är vad du får på en bonafide utställningslokal. Det finns en miljon fler anledningar till att köpa från en bilfirma är det enda svaret. För tid, låt oss bara prata om endast ett fåtal.

1. det är inte artigt att be en privat ägare genomgå en psykologisk utvärdering.

Arnold "Arnie" Cunningham krävde inte ett psych eval från Roland D. LeBay under deras kontant transaktionen i "Christine". Vi blev alla förfärade när vi insåg att arnies nya rida, Christine, var besatt. Du har sett filmen, rätt? Direktör John Carpenter skildras Stephen Kings roman i detalj. Till skillnad från vad du förväntar dig från en bilfirma med hög kvalitet, påtalades LeBay inte några betydande godbitar av information när han gjorde överföringen. Du vill definitivt inte dörrarna att låsa på egen hand och din betydande andra falla nästan för kvävning. Inte heller vill du radion mystiskt spela bara låtar från 1950-talet.

2. en evil twin prototypen kommer inte att visas i din uppfart en dag.

Ett showroom flödar över med awesome transportsätt. Även om vissa kan likna, är de alla unika. K.I.T.T. (Knight Industries två tusen), den futuristiska hot rod som Michael Knight från NBC: s "Knight Rider" körde, hade bitar som var bortskaffas när det byggdes. Somliga skändlig ihop de delarna och skapade K.A.R.R. (Knight automatiserade ambulerande Robot), en farlig, automatiserad replik av K.I.T.T. Dubbelgångare handlade om självbevarelsedrift och förstör allt i sin väg. Vem vill ha detta problem? Eller det ständiga behovet att reparera två fordon som ständigt slåss?

3. du kan undvika ett horn som spelar första tolv tonerna av låten "Dixie" och andra ovälkomna överraskningar.

Alla älskar ett extra fordon. Men den allmänna Lee från "The Dukes of Hazzard" tydligt hade ram och strukturella skador från alla de hoppar över lok tåg. Att inte nämna dörrarna var svetsade stänga, som tvingas Bo och Luke Duke ange den genom fönstren. En bil historia check ges på en bilfirma att verifiera att du inte får en "citron".

4. du kommer inte behöva dodge din mamma eftersom hon förälskad med dig.

När Marty McFly (spelad av Michael J. Fox) hoppade i det tjusiga bil i "Tillbaka till framtiden" och transporterades tillbaka i tiden, tyckte han det var ganska coolt att träffa hans tonåriga mamma. Tills hon föll för honom eftersom hon hade ingen aning om att han var hennes son från framtiden. Som har besvärliga skrivet över hela sig, oavsett tidsramen. Showrooms har klassiker, men lyckligtvis de oftast har inte de med tiden kretsar installerat.

Filmen Bilar köps från privata säljare kan ha en tendens till att omfatta en mängd överraskningar för deras nya ägare, men varje trop föds ur ett korn av sanning. För att undvika obehagliga överraskningar - från besatt fordon till trålvarpet tid - är det bäst att se till att du vet vad du får in av gatuprostitution hjälp av experter från en bilfirma.