Bilar

Vad är Apples carplay app?

Tänk du kör hem och din smartphone börjar ringa. Gräva det ut ur dina fickor och flytta markören för att låsa upp det är så jobbigt, särskilt om du försöker att hålla ögonen på vägen. Alla kämpar med detta, och det är inte bara samtal som påverkas. Spela musik, läsa texter och visa kartor kan vara svårt.

Vissa Volvo fordon har lärt sig att komma runt detta. Du kan använda de bästa funktionerna i din Apple iPhone utan distraherad driving. Hur är detta möjligt? Helt enkelt integrera din iPhone i bilens instrumentbräda och display för enkel åtkomst.

Den app som förändrar det sätt vi tycker om att köra kallas Apple CarPlay. Denna app är en av de bästa iPhone-upplevelserna för förare, förutsatt att du har en konstant signal. Alla föraren behov till gör är Anslut iPhone och funktioner visas på LCD-skärmen framför dem. Detta innebär inget mer fumlande.

Här är några av de bästa funktionerna som CarPlay har att erbjuda:

Touch att tala: CarPlay ger användare tillgång ringa, skicka SMS, musik och mappa funktioner genom att röra vid bilens LCD-display. Detta fungerar precis som iPhone gör. Användare kan också använda Siri för att utföra vissa funktioner. Detta kan aktiveras genom att vidröra en knapp på ratten. CarPlay arbetar med knoppar och ringer upp i bilen.

Apple kartor: Att kunna komma åt Apple kartor och få vända-vid-vända riktningen är mycket användbar. CarPlay kommer också att hålla dig uppdaterad på trafiksituationer och din beräknade ankomsttid. Detta visas enkelt på bilens instrumentbräda.

Musik: CarPlay är ett enkelt sätt att njuta av musik i iTunes-biblioteket. App kan spela iTunes Radio om du vill ha en större variation som går utöver din normala spellistor.

Ytterligare apps: Vänligen Tänk på att CarPlay kan interagera med ett antal olika iPhone apps. Musik kan strömmas från program som Spotify, slår musik eller iHeartRadio. CarPlay kan även kontrollera baseball noter, display direktsändningar och andra funktioner. Många fler appar blir kompatibla med CarPlay systemet.

CarPlay är en av de bästa sätten du kan använda din iPhone medan du kör och det är endast tillgänglig i utvalda Volvo-modeller. Sluta jävlas med din iPhone medan du kör och dra nytta av allt detta app har att erbjuda. Hitta din position på kartan, skicka en text eller besvara ett samtal från din dash med en snabb känga av fingret, eller använda din röst för att göra hela processen ännu enklare.

För mer information om denna app och hur det fungerar med nya Volvo fordon, kontakta en lokal återförsäljare idag.