Bilar

Läs mer innan du köper en används range rover sport!

Om du är ett fan av Land Rover, bör du veta att 2014 modellen fortfarande erbjuder dess fenomenala 5,0-liters, V8 i 2014 Range Rover Sport. Detta innebär att du kan använda 510 hästkrafter, tillsammans med 461 pund-fötter av vridmoment. Visst, den nuvarande modellen låter spännande, men det kanske inte är överkomligt för alla. Priset kan få dig att tänka på alternativ. Om du funderar på att köpa en begagnad Range Rover Sport, Läs denna artikel först. Här hittar du bäst bevarade hemligheter bara expert köpare och handlare vet.

Gör dina läxor

Om du inte har nödvändig information för att göra en intelligent köp, kan köpa en begagnad Range Rover Sport bli en bitter erfarenhet. Det är ingen överraskning att efterfrågan på dessa fordon är mycket höga, även som begagnade fordon. När du har kört en, kommer du att förstå varför så många människor blir förälskad i dem. Detta underbara fordon ger en avundsvärd off-road erfarenhet, samtidigt som den erbjuder en fantastisk upplevelse på vägen också.

Underhållskostnader

En mycket viktig aspekt att beakta är underhållskostnader. Varje Range Rover fordon måste få service varje 15.000 miles. Land Rovers bör hanteras av proffs. Även om det är dyrare att ta det till en auktoriserad servicecenter, är det bättre än att riskera ditt fordon.

Det finns några kostnader för reparation och underhåll du bör ta i beaktande innan ditt köp. En bromskloss och rotor ersättningskostnader mellan $477 och $1,132. Som ett exempel på kostnader för underhåll är 75.000-mile tjänsten mellan $300 och $521, medan tjänsten 60.000 mil är mellan $250 och $411. En normal olja och filter förändring kan kosta mellan $80 och $112.

Lär dig mer om avskrivning

Den största fördelen med att köpa en begagnad Range Rover Sport är att det inte kommer att möta lika mycket avskrivningar i ett helt nytt fordon. Fortfarande, det är alltid en bra idé att göra online forskning om värdet av bil du tänker köpa.

Andra avgifter

Förutom handpenning och månatliga betalningar, måste du också överväga andra obligatoriska avgifter som skatter, finansiering, försäkring och bränsle. Medan skatter och finansiering är ganska hög första par år, börjar de att minska med tiden. Å andra sidan, underhåll och reparationer är ganska låg de första åren, men de ökar med tiden. Försäkring kusterna förblir något konsekvent genom hela år, beroende på din färdregistreringen. Alla bilägare vet, kostar bränsle ebb och flod.

Hitta en tillförlitlig återförsäljaravtal

Den bästa allierade kan du ha förutom kunskap är en återförsäljare som du kan lita på. Hitta en auktoriserad Land Rover återförsäljare med massor av erfarenhet och stark arbetsmoral att guida dig. De flesta återförsäljare erbjuda så mycket information som du behöver. Dra fördel av detta och ber så många frågor som du kan ha.